Mr Brown gélový lak

Mr. Brown hnedej odtiene sú jedinečnými umeleckými dielami, ktoré nesú v sebe teplú atmosféru a čarovnú eleganciu čokoládových tónov. Bez ohľadu na dĺžku nechtov, hnedá je vždy módnou a nadčasovou voľbou. Mr. Brown hnedej gél laky ponúkajú absolútny výkon v tejto farbnej palete. Tieto odtiene nie sú len esteticky ohromujúce, ale poskytujú aj dlhodobú ochranu a pevnosť nechtov. Či už ide o vašich hostí alebo vaše vlastné ruky, naše gél laky vždy vyžarujú jedinečnú atmosféru a ponúkajú vynikajúcu kvalitu. Nový špeciálny štetec uzavretý v jedinečnom sklíčku zabezpečuje jednoduché a rovnomerné nanesenie, takže sa každý môže ľahko stať profesionálnym majstrom manikúry.

 


6Produkt 16

Kolekcia Mr. Brown bola inšpirovaná jeseňou farbami a jemnými hnedými odtieňmi čokolády. Doprajte si potešenie s úžasnými farbami mliečnej čokolády, karamelu a čokolády. Jeseňové farby, ako svetlohnedá, hrajú špeciálnu úlohu v tom, aby vaši hostia vždy vyzerali módnosťou a trendom. Preto kolekcia gél lakov Nailgel Mr. Brown vždy ponúka elegantnú alternatívu, najmä pre starostlivo upravené prirodzené nechty.

Otestujte tiež Nailgel Mr. Brown gél lak, ktorý má mimoriadne vysokú pigmentáciu a vynikajúcu kryciu schopnosť. 

Členovia rodiny produktov Mr. Brown Planet sú stredne hustí a samorozprestierajúci sa, čo vám umožňuje ľahko s nimi pracovať, pretože nezatekajú do priekop. Výsledok je jednoducho ohromujúci. Mr. Brown lanet gél lakk, ako aj ostatné gél laky Nailgel, sú ideálne pre začiatočníkov aj skúsených nechtovej dizajnérky. Tieto gél laky majú osobitne krátku dobu vytvrdzovania a vďaka svojej trvanlivosti zostávajú dlho v nádhernom svetle. 

Použitím týchto gél lakov môžete okamžite vytvoriť jedinečné a ohromujúce nechty. Či už ide o akékoľvek udalosť, použitím kolekcie gél lak Nailgel Mr. Brown sa nemôžete pomýliť. Navyše ich môžete ozdobiť aj strasmi alebo inými nechtovými dekoráciami. Výsledky môžete ešte zvýšiť pomocou produktov na nechtovú výzdobu od Nailgel nailgel.