Silikónové platne na výrobu krásnych 3D vzorov.

Silikónové platne na výrobu krásnych 3D vzorov.


6Produkt 16

A Nailgel gyurmazselé kisebb mintákhoz tökéletesen használható, kézzel formázható alapanyag, amely nem ragad. A gyurmazselé használata történhet szilikon formázóval is, ami egy a sablon. Ebbe a formába nyomkodd bele a gyurmazselét, majd ezt az innovatív alapanyagot óvatosan vedd ki a formázóból és azután nincs más teendőd, mint a kívánt felületre helyezned. Használatára a másik lehetőség, hogy a gyurmazselét közvetlenül a körmön oszlatod el, és ezután görgeted végig a szilikon sablont a köröm felületén. Így kapod meg a kívánt mintát. A végén köttesd UV-lámpa alatt, így kellően megkeményedik, és fixálnod sem kell. Ne felejtsd, ebben az esetben a köröm felülete matt lesz. 

A Nailgel webáruházban megtalálod a gyurmazseléhez használható szilikon mintázót is, így egy helyen szerezheted be a körömdíszítéshez szükséges összes alapanyagot, kiegészítőt. A szilikon formán több mintázat is megtalálható, így könnyedén kiélheted a kreativitásod. Vendégeid pedig el lesznek ragadtatva a kis apró lenyűgöző mintáktól. A Nailgel gyurmazselé segítségével vendégeid körmein könnyedén káprázatos 3D formákat hozhatsz létre.

A köröm művészet mindnyájyunkat inspirál, és vendégeid örülnek, ha ismét valami szépet és egyedit varázsolsz körmükre. Biztosan észrevetted, hogy webáruházunkban a körömdíszítő alapanyagok hatalmas választéka áll rendelkezésedre. 

Próbáld ki Te is a Nailgel 3D gyurmazselét! Hidd el, a dicsérő és elismerő szavak biztosan nem maradnak el. Meríts nálunk ihletet, és lepd meg vendégeid valami fantasztikus kreációval, amely teljessé teszi portfóliódat.