Škatule, nádoby

Triedenie je veľmi dôležitou súčasťou práce nechtového technika, pretože pracuje s množstvom kamienkov, nálepiek a tubičiek. Preto odporúčame naše viacpriestorové plastové boxy, v ktorých sú kamienky oddelené podľa farieb. Ponúkame však aj iné tašky pre tých, ktorí si chcú svoje obľúbené manikúrové pomôcky vziať so sebou, napríklad našu dámsku tašku na ramienko, ktorá je k dispozícii v špeciálnych farbách s hologramom.


4Produkt 14

Egy körömszalonban használt alapanyagok tárolására alkalmas dobozra jellemző, hogy gyorsan megtalálod benne a szükséges eszközöket. Egy funkcionális tároló doboznak biztonságosnak és higiénikusnak kell lennie, elkerülve, hogy bármilyen nedvesség a dobozba vagy tárolóba kerüljön. 

A Nailgel praktikus tárolói nemcsak a körömstúdióban használt eszközök biztonságos tárolására ideálisak, hanem a körömdíszítő termékek rendszerezését is megkönnyítik számodra. Mert a speciális pumpás flakonoknak köszönhetően tökéletesen adagolhatod a glittert vagy a porcelánport.

Fontos megemlítenünk, hogy a nailgel.hu webáruházban beszerezheted a praktikus dobozokat is, amelyekkel készen állsz a körömdíszítő kiegészítők, például a csillámpor, a strasszok, a díszítő flitterek tárolására. Ne feledd, a különböző alapanyagokhoz, eszközökhöz többféle méretű tároló dobozokat kínálunk, mert egy rendezett körömszalon nemcsak vendégeid örömére szolgál, hanem megkönnyíti a saját munkádat is, amellett pedig segítségükkel időt is megtakarítasz. 

Ha szereted a rendet és hatékonyan szeretnél dolgozni a munkaasztalodon, akkor szerezd be a Nailgel 12 rekeszes műanyag tárolót. A doboz 12 darab elfordítással zárható rekeszt tartalmaz, amelyek sosem fognak kiborulni, és így vendéged előtt kellemetlen perceket okozni. Tökéletesen tudod alkalmazni strasszok, gyöngyök tárolására. Szerezd be Te is a praktikus Nailgel tárolódobozokat és egyéb praktikus kiegészítőket.