Liquid Builder gel

Najnovším vývojom značky Nailgel je Liquid Builder gel stavebný gél. Je k dispozícii v puzdrovej alebo fliašovej forme s aplikátorom, čo urýchľuje prácu v salóne. Jeho zloženie bez HEMA môže byť riešením aj pre tých, ktorí sú naň citliví. Na stránke nailgel.hu nájdete množstvo základných látok, ktoré umožňujú rýchlu a pohodlnú prácu, či už ide o jednoduchú manikúru alebo profesionálne stavané nechty. Jedným z takýchto nenahraditeľných základných látok je stavebný gél, známy aj ako builder gel. Nailgel stavebné gély boli navrhnuté tak, aby poskytovali dokonalú pomoc v každodennom živote nechtových dizajnérov.

 


6Produkt 16

Paletu Liquid Builder farieb neustále rozširujeme, momentálne sú k dispozícii v najobľúbenejších odtieňoch, ako sú milky a dva krásne cover nude.

Nailgel stavebné gély sú ľahko použiteľné a ich dlhotrvajúci efekt je geniálny. Stavebné gély, ktoré sú k dispozícii v našom internetovom obchode, poskytujú optimálnu základňu pre ďalšie zdobenie nechtov. Použitie stavebných gélov môže prebiehať pomocou šablóny alebo technikou tip. Jednou z najlepších vlastností Nailgel korektúrnych gélov je, že sa nevytekajú do priekop. Vďaka svojej ľahkej manipulácii a stability sú vhodné aj pre začiatočníkov.

Je dôležité, aby ste mohli vytvoriť naozaj krásne a trvácne nechty, ak sú prirodzené nechty správne ošetrené a predpripravené. Po dôkladnom odmastení nechtov a základnom ošetrení si vyberte správnu veľkosť šablóny, potom jemne aplikujte hrudku stavebného gélu na potrebnú plochu pomocou štetca. Potom nechajte zvetrať asi minútu pod lampou a potom odstráňte šablónu a pokojne začnite tvarovať nechty. Vzniknutý povrch je samotný osebe úžasný, ale samozrejme môžete použiť aj farebný gel alebo dokonca gélový lak. Na záver použite jeden náter Nailgel Ultra Shine Top Coat lesklého gélu.