Filtrovať
Cena (€)
1,89 € - 29,73 €
Farba
Stav produktu

Shine It Up! gél lak

Prebúdzaj sa v noci s Nailgel Shine It Up! gélovými lakmi! Tanecuj podľa hudby a cíť, ako sa farby a flitre kúzlene hrajú na tvojich nechtách. Táto kolekcia ti ponúka nielen laky, ale celú nočnú dobrodružnú cestu - kde každý okamih žiari a pulzuje. Prepusti svojho vnútorného tanečného diabla na parkete a objav nový rozmer jedinečnosti a vzrušenia s Shine It Up! gélovými lakmi!

6Produkt 16

Vitajte v svete kolekcie gélových lakov Shine it Up!, kde sa krása a žiarivosť stretávajú s jemným štýlom! Shine it Up! gélové laky nie sú len obyčajné gélové laky, sú to úplné zážitky, ktoré môžete nosiť na svojich nechtoch.

Táto kolekcia je neuveriteľne pôsobivá a jemná, tvorená rôznymi farbami lesklých gélových lakov. No nedajte sa oklamať na prvý pohľad! Ich pravá krása sa prejaví pri silnom svetle, kde sa flitre intenzívne rozžiaria a vaše nechty takmer ožijú.

Gélové laky Shine it Up! ponúkajú dokonalú kombináciu elegancie a systematického dizajnu. Vďaka starostlivo vybraným zmesiam lesklých pigmentov sú tieto gélové laky ideálne pre každú príležitosť, či už ide o bežný deň alebo špeciálnu udalosť. Členovia kolekcie sú mimoriadne hustí a pri kontakte so svetlom pôsobia dojmom.

Trojstupňová formula gélových lakov Shine it Up! zaručuje nielen ohromujúce farby, ale aj vysokú odolnosť voči opotrebeniu. Takže, ak sa pripravujete na špeciálny večer alebo jednoducho milujete žiarlivosť, táto kolekcia vás určite očarí.

Nanos je jednoduchý a vďaka ich hustote to prebieha ľahko. Ideálne vlastnosti pristátia zabezpečujú dlhotrvajúcu trvanlivosť a žiarivé výsledky. Môžete odvážne experimentovať s dekoračnými prvkami alebo nechať samotné gélové laky krásne zdobiť vaše nechty.

Vyskúšajte kolekciu gélových lakov Shine it Up! a nechajte svoje nechty v špeciálnych farbách hovoriť za vás. Aj tí najbátornejší hostia budú s radosťou objavovať tento lesklý svet!