Filtrovať
Cena (€)
1,89 € - 54,37 €
Farba
Stav produktu

Gélových lakov Ms Drama

Ohnivá červená nechty vždy dokonale pasujú k všetkému. Na krátkych i dlhých nechtoch vyvoláva klasická červená farba vždy dokonalý vzhľad. Kolekciu gélových lakov Nailgel Ms Drama zbožňovať budete nielen vy, ale aj vaši klienti. Pretože kolekcia gélových lakov Nailgel Ms Drama s úžasnými odtieňmi nie je len zárukou ohromujúceho vzhľadu u vašich klientov, ale zároveň poskytuje aj dlhotrvajúcu ochranu a pevnosť nechtov. Nech ide o ruky alebo nohy vašich klientov, naše gélové laky majú široké využitie. Štetec v nádobke umožňuje rovnomerné nanesenie a každý odtieň v kolekcii sa samorozprestiera, takže ich aplikácia je veľmi jednoduchá.

 


10Produkt 110

Ver Ms. Drama kolekciu gélových lakov, ktoré nie len jednoducho nanášajú, ale zároveň zaručujú dlhotrvajúce výsledky. Takže ak tvoj zákazník ide do divadla, dráma bude len na javisku, po úžasne červených gélových lakov Nailgel, ktoré rýchlo schne pod UV lampou. Vďaka tomu môže tvoj zákazník odísť a mať úžasné červené nechty, ktoré ho potešia až 5 týždňov.


Nailgel Ms. Drama je stredne hustý gélový lak. Kolekcie gélových lakov, ktoré nájdete na webstránke nailgel.sk, sú známe pre rýchlu aplikáciu a samoroztečenie. Ms. Drama gélové laky sú ideálne pre tých, ktorí sú veľkými fanúšikmi červenej farby. Môžete ich použiť samostatne alebo ako dokonalý základ pre ozdoby. Nezabudnite, červená je skutočná klasika, ktorá nikdy nevyjde z módy!
Použitie gélových lakov Nailgel Ms. Drama je veľmi jednoduché a rýchle. S odvahou ich môžu používať aj začiatoční manikúristi. Ako pracovať s týmito krásnymi farbami? Rovnako ako s inými gélovými lakmi od Nailgel! Pripravte nechty, zmatujte povrch a potom naneste Nailgel Primer. Použite bázový lak a vysušte ho pod UV lampou počas 30 sekúnd. Potom naneste nádherný odtieň Nailgel Ms. Drama vo dvoch vrstvách. Po každej vrstve použite UV lampu. Na záver použite Nailgel Top Coat lesklý gélový náter pre dosiahnutie dokonalého krytia. Použitie kolekcie gélových lakov Ms. Drama končí "šťastným koncom".