Jelentkezz március 3.-i, budapesti tavaszi nyílt napunkra ezen a Facebook eseményen!

 

Nail prep 8ml

Má vodný a odmasťovací účinok.
Jemne pretrite v tenkej vrstve povrch nechtu, látka sa po niekoľkých sekund odparí.
5,41
Podrobnosti

De vajon, miért használjunk Nailgel Nail Prep előkészítő folyadékot? A válasz egyértelműen az, hogy a Nail Prep segíti a körömlemez megfelelő előkészítését. Alkalmazhatod tipes vagy zselés építésnél, de tökéletes gél lakk használatakor is. 

 

A Nailgel Nail Prep előkészítő folyadékról bővebben:

Ezt az előkészítő folyadékot mindig az előkészítési fázisban használjuk. Ez a műköröm alapanyag gyengéden hidratálja a természetes körmöket, és a körömépítés elkezdése előtt eltávolítja a körmökön lévő olajokat, nedvességet. Ne feledd, a Nailgel Nail Prep előkészítő folyadék szinte a legtöbbet használt műköröm alapanyag. Az előkészítés során a vízelvonó hatása miatt segíti a zselé, a gél lakk tapadását. Összetételét tekintve tisztító és fertőtlenítő hatású. 

Használata rendkívül egyszerű. Készítsd el a körmökön a szokásos manikűrt. Bőrfeltoló kaparóval told fel a bőrt, majd a körömvágó olló segítségével vágd le a felesleges körömbőrt. Ezután reszeld formára a körmöket. Majd finoman, vékony rétegben töröld át a köröm felszínét szálmentes törlővel. Várj pár másodpercet, míg az anyag elpárolog, ezután már folytathatod is a körömépítést, vagy a gél lakkozást. Ugye milyen egyszerű. Használd Te is munkád során ezt a nélkülözhetetlen műköröm alapanyagot.

Údajov
Doprava
Ihneď na sklade
Brand
Nailgel
Vegánske a bez testovania na zvieratách
Vegánske a bez testovania na zvieratách
EAN číslo
NGnprep
Bonusové body
0,03 €
Hodnotenia
Neexistuje žiadny názor
Doplnkové výrobky
Podobné výrobky