Nástroje na starostlivosť o nechty

Príprava alebo stavba nechtov si vyžaduje nielen šikovnosť, ale aj použitie správneho príslušenstva. Nezabudnite, že pomôcky na starostlivosť o nechty majú rôzne funkcie, s ich pomocou sa dá celý tvorivý proces vykonať rýchlo a jednoducho. Tieto pomôcky sú nevyhnutné na vykonanie postupu jednotlivých krokov. Objavte v e-shope Nailgel príslušenstvo, ktoré vám uľahčí prácu. Pomôže vám v tom náš e-shop, v ktorom si môžete bez obáv zakúpiť aj vysokokvalitné nástroje na prípravu, stavbu a zdobenie nechtov.


33Produkt 133

Vyberte si z kvalitných prostriedkov starostlivosti o nechty Nailgel, ktoré sú nevyhnutné na profesionálnu úpravu nechtov. V našom e-shope nájdete prachovú kefku, oranžovú tyčinku, magnet Cat Eye alebo aj pinzetu na vyberanie kamienkov. Vďaka jemným štetinkám je štetec na oprašovanie ideálny na prípravu nechtov, na chrómové alebo mermaid prášky. Preto je oprašovací štetec nevyhnutným prostriedkom, ktorý nesmie chýbať v žiadnom nechtovom salóne.

V našom sortimente nástrojov na starostlivosť o nechty nájdete aj tyčinku z pomarančového dreva, známu aj ako kefka na nechtové lôžko, ktorá je tiež mimoriadne užitočným nástrojom na starostlivosť o nechty. Je vyrobená z kvalitného tvrdého dreva. Môžete ju použiť na jemné zatlačenie kožičky počas prípravy nechtov a na odstránenie zmäknutého laku alebo gél laku, ktorý je potrebné odstrániť. Týmto spôsobom sa môžete vyhnúť aj poškodeniu nechtových platničiek.

S magnetom Nailgel Cat Eye môžete dosiahnuť dokonale intenzívny efekt. S týmto multifunkčným magnetom môžete vytvárať rôzne tvary.

V nechtovom štúdiu nesmú chýbať ani klieštiky na kamienky, vďaka ktorým môžete naozaj rýchlo a jednoducho ozdobiť nechty svojich hostí.

Aby vaši hostia odchádzali vždy spokojní, majte na svojom pracovnom stole po ruke základné pomôcky na starostlivosť o nechty, pretože so správnym príslušenstvom môžete zostať sústredení a ľahko realizovať svoje kreatívne nápady.