Filtrovať
Cena (€)
1,89 € - 66,88 €
Miera pokrytia
Farba
Effect
Stav produktu

Podkladový gél, harder, primer, bonder

Bez ohľadu na to, či sú vaše nechty vybudované gélovým alebo gél lakom, vaši hostia budú spokojní, ak sa budú môcť tešiť zo svojich krásnych nechtov čo najdlhšie. Kvalitné produkty Nailgel vám v tom pomôžu. Pretože jedným z najdôležitejších faktorov pri stavbe nechtov je, aby bol výsledok dlhodobý. Preto je jedným z pilierov profesionálnej tvorby nechtov používanie tekutín, ktoré podporujú dokonalú priľnavosť, ako sú base gély, extra base gély a primery.


67Produkt 167

Pri výbere podkladovej base a základného primer gélu zvážte funkciu materiálu. Primer pomáha zlepšiť prirodzené odmastenie nechtu. Na dosiahnutie ideálnych výsledkov naneste tekutinu na necht v tenkej vrstve a nechajte ju na vzduchu uschnúť. Podkladové primer Nail gély na nechty majú účinný odmasťovací účinok, takže následne poskytujú dobrú priľnavosť.

Na prírodné nechty najprv naneste podkladový lak, ktorý zabráni ich masteniu. Použitie podkladového gélu, známeho aj ako base gel, zabezpečí bezpečné upevnenie aj na problematických nechtoch. Po zmatnení prirodzeného povrchu nechtu vám Nailgel nail prep pomôže účinne odstrániť prebytočnú vlhkosť z nechtu, aby optimálne držal.

Nailgel base gel sa veľmi ľahko používa. Pripravené nechty najprv zmatníte a potom povrch nechtov ošetríte podkladovým primer lakom Nailgel. Potom sa odporúča naniesť na povrch nechtu tenkú vrstvu podkladového laku a nechať ho minútu vytvrdnúť pod UV lampou. Ak chcete dosiahnuť tvar krivky C, použite kompaktné podstavce, známe aj ako zosilnené podstavce.

V kolekcii Nailgel base gélov nájdete rôzne podkladové gély, všetky sú zosilnené, napríklad Nailgel Smart Base gel, Rose Flake base gel, Milky, Pinky Flexy gel alebo dokonca Opal Flake base gel. Všetky sú veľmi silné a majú veľmi dobrú priľnavosť. Základné produkty Nailgel sú ideálne na vylepšenie prírodných nechtov. Vďaka svojej pružnej konzistencii sa účinne prispôsobia prirodzenému nechtu, vyhladia nerovnosti a dodajú vašim hosťom prirodzený pocit.