Nálepky na nechty

Každý chce krásne zdobené, zvláštne nechty. Naše nechtové nálepky vám v tom pomôžu. Ako? Rýchlo a jednoducho upravte nechty svojich hostí. Preto sú nálepky na nechty skvelým spôsobom, ako vytvoriť extravagantné a príťažlivé malé umelecké diela bez potreby časovo náročného zdobenia nechtov.


107Produkt
 

Vysokokvalitné nálepky na nechty Nailgel ponúkajú senzačné vzory pre každý štýl a nápad. Romantické kvety, očarujúce motívy alebo možno niečo výnimočné? Nech už si vyberiete čokoľvek, tieto fantastické nálepky budú určite ozdobou vzhľadu vašej klientky.

Nádherné a precízne zdobenie nechtov

Nálepky na nechty, ktoré si môžete kúpiť na stránke nailgel.sk, sú vhodné najmä pre začiatočníkov aj skúsených nechtových dizajnérov. Ich používanie vám ušetrí čas a námahu pri práci. S nálepkami na nechty Nailgel vytvoríte jedinečné vzory nechtov za okamih. Pre nechty svojich hostí môžete vykúzliť vždy nové motívy a vzory.

Nálepky na nechty Nailgel sa používajú mimoriadne jednoducho. Môžete si vybrať medzi nálepkami na nechty na vodnej báze alebo klasickými samolepiacimi nálepkami na nechty. Treba vedieť, že samolepiaca nálepka na nechty sa ľahšie používa, ale je o niekoľko mikrónov hrubšia a hrubšia ako nálepka na vodnej báze. Vyberte si vzor, ktorý chcete použiť, a potom okolo neho strihajte nožnicami. Odstráňte fóliu z nálepky. Nálepku na nechty na vodnej báze potom umiestnite do misky s vodou, potom opatrne umiestnite vybraný vzor na požadovaný necht a nechajte uschnúť. Samozrejme, v prípade samolepiacich nálepiek na nechty budete musieť túto časť procesu vynechať. V prípade oboch nálepiek uzavrite zdobenie vrstvou lesklého gélu. Bolo to jednoduché, všakže?

Či už ide o prírodný necht alebo umelý necht vytvorený pomocou gél laku, vzor na nechtoch bude vždy vyzerať štýlovo. Nálepky na nechty sú jedným zo spôsobov, ako vytvoriť kreatívne a rýchle vzory nechtov pre vašich hostí. Vďaka jednoduchej manipulácii s nálepkami môžete vytvoriť skvelé ozdoby na nechty. Keďže nálepku na nechty zalepíte vrstvou laku, zostane dlho krásna a odolná. Nezabudnite, že či už si vyberiete samolepiace alebo vodové nálepky na nechty, nálepky v našom e-shope garantujú nádherné výsledky.