Filtrovať
Cena (€)
1,89 € - 66,88 €
Miera pokrytia
Farba
Effect
Stav produktu

Compact base

Nailgel Compact base gél produktová rodina ponúka široký výber vynikajúcich kvalitných základných materiálov na stavbu nechtov. Tento základný a posilňujúci materiál na umelé nechty je dostupný v mnohých odtieňoch v našom internetovom obchode, takže ich použitím môžeš dosiahnuť ohromujúci efekt!


63Produkt 163

Nailgel Compact base gél je posilnený UV gel lak základ, ktorý je stredne hustý, pružný a prispôsobuje sa tvaru nechtu. Má vynikajúcu priľnavosť, môžeš ho použiť na posilnenie nechtov, minimálne predĺženie nechtov, ale je skvelý aj ako základ pre francúzsku manikúru. Jeho vynikajúcimi vlastnosťami sú to, že sa sám rovnomerne rozotiera, akoby štetcom, je stredne pigmentovaný, nezateká do rýh a vytvrdzovací čas je 45 sekúnd pri použití LED lampy a 2-3 minúty pri UV lampe.

Rodina produktov Nailgel Compact base je veľmi ľahko ovládateľná a je vhodná aj pre problematické nechty. Vďaka inovatívnej formule Nailgel Compact base gélu ho môžeš presne aplikovať v akejkoľvek situácii a dosiahnuť s ním dlhotrvajúci a nádherný výsledok. Skús aj Ty produktovú rodinu Compact base gélov od Nailgel na stavaní a zdobení nechtov pre efektívnu a dlhotrvajúcu nechtovú konštrukciu.

Prečo by si mal(a) použiť Nailgel Compact base gél? Na dosiahnutie správnej priľnavosti, ktorá umožní vytvoriť lepiacu sa vrstvu, aby nechty alebo gelový lak mohol vytvoriť pevné spojenie. Ale pamätaj, že tento stavebný materiál pre nechty sa ťažko pridržiava na hladkej, mastnej nechtovej platni, takže je dôležité dôkladne pripraviť povrch. Použitie našich Compact base gélov je také jednoduché, že ich môžu s istotou použiť aj začiatoční módni dizajnéri nechtov. Keďže si urobil(a) modeláž vrstvy chlpatým štetcom, naneste Compact base gél a potom pokračujte výberom gelového laku. Pri tomto procese nemusíš vyrovnávať. Ďalší spôsob použitia je fixácia Compact base počas konštrukcie nechtov, potom ho môžeš postupne tvarovať a nakoniec uzavrieš proces vrstvou gél-laku, čo ti tiež poskytne úžasný výsledok.