Filtrovať

Stroje

Vyberte si z našich kvalitných UV lámp a brúsok na nechty pre efektívnejšie stavanie nechtov, ktoré vám uľahčia každodenný život. 

Elektrické nástroje používané na stavbu nechtov odstraňujú prebytočnú kožu, zvyšky gélu a porcelánu okolo nechtového lôžka. Pri správnom používaní našich brúsok na nechty dosiahnete precízny a profesionálny povrch. Brúska na nechty od Nailgel je určená na profesionálné a bez uhlíkovej kefky a možno ju používať bez kábla, čo umožňuje väčšiu voľnosť pohybu v nechtovom štúdiu. Použitie našich brúsok na nechty závisí najmä od výkonu a typu hlavy. Na odstraňovanie gélu na nechty používajte karbidové hlavice pri vysokých otáčkach, na odstraňovanie gél laku a vyhladzovanie povrchu nechtov používajte menšie karbidové hlavice a stredné otáčky a na odstraňovanie kože používajte diamantové prachové hlavice pri nízkych otáčkach.

V porovnaní s ručným pilníkom sú výhody našej strojovej brúsky na nechty jasné: šetrí čas, je ľahká a ergonomická, umožňuje presnú a dôkladnú prácu a v neposlednom rade aj hygienické tvarovanie nechtov. Na bezpečné používanie brúsky na nechty odporúčame mať kvalifikáciu nechtového technika. Ak si robíte nechty doma, mali by ste absolvovať aspoň online kurz, inak sa vystavujete riziku zranenia.

V nechtovom štúdiu a pri domácej úprave nechtov je popri brúske na nechty nevyhnutné používať UV lampu. Je to jediná možnosť, ako dosiahnuť dlhodobú trvácnosť nechtov, ale zároveň je UV lak dostatočne tvrdý na to, aby sa dal používať. Je dôležité používať UV lampu po každej vrstve, aby sa vaši hostia mohli dlho tešiť z krásnych nechtov. UV lampy dostupné v e-shope Nailgel poskytujú správnu tvrdosť už po 30-40 sekundách, takže aplikáciu každej vrstvy stačí prerušiť len na krátky čas. 

Prístroje na vytvrdzovanie svetlom dostupné v e-shope Nailgel ponúkajú najvyššiu kvalitu, pokiaľ ide o vzhľad a trvanlivosť umelých nechtov vašich zákazníkov. S UV lampami alebo zariadeniami so svetlom LED si môžete nechty upraviť efektne a rýchlo. Tieto zariadenia, či už ide o LED, UV alebo kombinované svetlá, sa používajú mimoriadne jednoducho.

Naše elektrické prístroje sa charakterizujú efektívnou funkčnosťou, atraktívnym dizajnom a jednoduchým používaním, ktoré uľahčujú každodennú úpravu nechtov.