Brúsny nadstavec na nechty

Chcete ušetriť čas pri stavbe nechtov a zároveň je pre vás dôležité, aby vaši hostia odchádzali spokojní? Brúska na nechty Nailgel a jej brúsne hlavice vám pomôžu ľahko dosiahnuť dokonalý výsledok. Veď odstraňovanie akrylových a gélových nechtov ručným pilníkom je veľmi namáhavá úloha, najmä ak to musíte robiť niekoľkokrát denne. Dnes je ideálna brúska na nechty a príslušné hlavice na brúsenie nechtov nevyhnutná.


36Produkt 136

Brúsne hlavice Nailgel poskytujú obrovské pohodlie pri pilovaní a brúsení nechtov, takže môžete rýchlo vykonávať proces stavania nechtov. Keď hľadáte správnu brúsku na nechty, mali by ste sa uistiť, že brúska na nechty je určená presne na tento účel a že máte k dispozícii správne brúsne hlavy na nechty, známe aj ako frézovacie hlavy.

Profesionálne brúsne hlavice na nechty Nailgel možno použiť na tvarovanie nechtov aj manikúru. Podľa vašich potrieb ponúkame rôzne brúsne hlavice na nechty, napríklad keramické brúsne hlavice, ktoré sú k dispozícii v tvare kužeľa, valca alebo zaobleného valca. Tieto brúsne hlavice sú vhodné aj na odstraňovanie gél laku a porcelánu. Vďaka keramickému povlaku sa tieto hlavice nezahrievajú. Sú tiež vynikajúce na tvarovanie a odstraňovanie materiálu. Je potrebná malá prax, ale začiatočníci ich môžu používať s istotou. Ďalším veľmi obľúbeným typom sú karbidové brúsne hlavice, ktoré môžu mať tvar kužeľa, valca alebo guľovitého. Vysokokvalitné karbidové brúsne hlavy možno používať s miernou, hrubou alebo strednou silou. Vďaka vlastnostiam materiálu s ňou môžete pracovať bez bolesti a rezonancie a pri práci sa nezahrieva. Odporúča sa len na profesionálne použitie!

Vo webshope Nailgel nájdete širokú ponuku brúsnych hlavíc na dokonalú úpravu nechtov, manikúru alebo pedikúru. Či už si vyberiete diamantovú, keramickú alebo karbidovú brúsnu hlavicu, ponúkame vám kvalitu, odolnosť a v neposlednom rade skvelú cenu. V našom e-shope si môžete kúpiť brúsne hlavice ako sadu alebo ako jednotlivé kusy.